Crema catalana amb peres caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un bufador
Un bol de vidre mitjà
Un estri per treure el cor de les peres
Sis cassoletes de terrissa per la crema

Elaboració

Primerament, traiem el cor de les peres, les pelem i les tallem a trossos més aviat menuts. i les posem en una paella amb sucre, un raig de mel, i un rajolí de conyac, en el foc baix, que vagin coent-se fins que estiguin ben toves i caramel·litzades, i les reservem.
Seguidament, fem la crema catalana com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim entre les cassoletes, i la deixem refredar a la nevera.
Quan ja estan fredes, les espolsem amb força sucre, i amb el bufador les cremem, i tot seguit, repartim els trossos de pera caramel·litzada pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se