Mongetes tendres saltades amb cansalada i lletons de xai

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana gran
Un wok gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un brot de julivert i un polsim de sal, bullim les mongetes tendres, tallades a trossos de tres dits de llarg, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, en un wok gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els lletons de xai salpebrats,tallats a trossos regulars, juntament amb els trossos de cansalada, i els alls laminats.
Quan tot plegat està ben fregit, afegim les mongetes, ho menem amb l'ajuda del mànec del wok, i ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana, i servir-ho a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se