Arròs a la cassola amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una paella gran
Un colador gran

Elaboració

Primerament, fem la picada d'all, julivert i oli d'oliva amb la batedora elèctrica, i un cop feta, la guardem en el biberó de plàstic. A part, escorrem els fredolics, i els sofregim en una paella salpebrats, amb un raig d'oli,i els alls laminats, fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim: el pebrot vermell i el verd picolats, i la ceba picolada.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts.
Tot seguit, fiquem el brou de pollastre a escalfar, i el deixem damunt la planxa calenta.
A continuació, posem l'arròs a la cassola juntament amb els fredolics, un bon raig de picada, i ho remenem ben remenat.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou, i deixem que arrenqui a bullir, sense deixar de remenar, com si féssim un risotto, i si cal una mica de brou, l'hi afegim fins que l'arròs estigui cuit al nostre gust, corregim de sal, i tot seguit ho deixem reposar fora del foc cinc minuts, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se