Llucets bullits amb ceba, tomàquet, all i julivert fresc

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem el peix.
Pelem la ceba i la tallem a grills. De la cabeça d'alls, en treiem els grills i no els pelem.
Rentem els tomàquet i el julivert fresc.
En una olla amb aigua, hi tirem un grapadet de sal i les espècies amb els dents d'all sense pelar.
Quan bull, hi tirem la ceba a grills, els tomàquets, els alls i el julivert.
Ho deixem coure uns 7 minuts.
Salem una mica el peix. Tirem els quatre llucets a l'olla amb la ceba, alls i espècies, quan bull, ho deixem coure uns 2 o 3 minuts.
Servim el plat amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra per sobre.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se