Pastís de mató

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Calentar el forn a 180º mentre es prepara el pastís.
Batre els dos ous. Barrejar el sucre i la farina. Afagir-hi els ous batuts amb la llet i la mantega (molt tova o mig dirritida)Remenar-ho tot bé, afagir la llevadura, la raspadura de llimona i remenar un minut, que quedi una pasta cremosa.
Enfarirar un motlle pel forn i abocar-hi la pasta.
Barrejar el mató amb el sucre en pols i escampar-ne culleradetes per sobre la massa. Espolvorejar amb sucre i posar-ho al forn a 180º uns 30/ 35 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se