Parmentier de cua de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Pelem les patates del bufet i, les tallem a trossos més o menys iguals.
Les coem en una olla amb aigua freda durant 25 o 30 minuts.
Mentre, destriem la carn de l'os de la cua de vedella, l'esmicolem i escalfem en una paella amb una mica del suc del rostit fins que quedi ben melosa.
A continuació, fem un puré amb les patates bullides, encara calentes, aixafant-les amb una forquilla, i tirant-hi de tant en tant un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal marina.
Quan el puré estigui ben fi, el reservem i, mantenim calent.
Passem la salsa del rostit a una paella, la lliguem amb oli d'oliva.
Ja podem muntar el plat.
De base, el parmentier i sobre la carn esmiculada, hi una mica de salsa per sobre.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se