Suquet de rap i molls, amb rossinyols i pols de ceps

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem en una olla o cassó, el litre de fumet de peix.
Quan arrenqui el bull, hi tirem la patata tallada a daus i, els dents de la cabeça d'alls, sense pelar.
Quan torni a arrancar el bull, ho deixem coure uns 20 minuts màxim.
Passat aquest temps, hi posem las rodanxes de rap i els molls, amb un polsim de sal.
Ho deixem bullint junt, uns 5 minuts.
Seguidament, hi afegim els rossinyols que previament, hem netajat i, saltat en una paella amb una mica d'oli i sal.
Hi tirem pols de ceps i, ho remenem amb cura perquè no sens trenquin els molls.
Ho deixem coent, 2 minuts i, llestos.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se