Bandes de pasta de full amb mantega i salmó fumat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Seguidament, tallem la pasta en rectangles de vuit centímetres d'ample per deu de llarg, els posem a la placa del forn damunt un paper sulfurat, i els enfornem a 180º, fins que el full ja és daurat, i el retirem del forn.
Quan el full ja és fred, amb un ganivet l'untem amb la mantega "empomada", ho cobrim amb una llesca de salmó fumat, ho fiquem a la safata de cartró ben arrenglerat, i ja ho podrem servir a taula, per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un aperitiu molt adient per les festes de Nadal que s'apropen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se