Aletes de pollastre escabetxades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb una mica de llard i un raig d'oli, fregim les aletes salpebrades amb les puntes tallades fins que estiguin ben daurades, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim: la branca d'api, la ceba tallada en juliana, els alls aixafats, una branca de farigola, una branca de romaní, dues fulles de llorer, un grapat de grans de pebre negre, i una pastanaga tallada en rodelles.
Un cop estigui tot ben fregit, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, mig got de vi blanc i mig got de vinagre, i deixem que redueixi.Tot seguit, afegim dos cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull almenys mitja hora, i seguidament, corregim de sal, hi afegim les aletes, tapem la cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que les aletes ja siguin cuites, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se