Pastissets de pasta de full amb codonyat i pinyons
Categoria:
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues plaques de pasta de full
- Un tros de codonyat de 500 grams
- Farina
- Sucre 100 grams de pinyons
- Dos ous batuts
Utensilis
Una placa pel forn
Paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un tala pastes rodó
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Seguidament, amb un talla pastes rodó de mida mitjana, tallem deu rodones,i les fiquem damunt el paper sulfurat a la placa del forn.
Tot seguit, omplim la pasta de full amb una mica de codonyat, i amb una forquilla, segellem totes les voreres dels pastissets, els pintem amb l'ou batut, afegim un quants pinyons al damunt, ho espolsem amb sucre, i els enfornem a 180º, fins que veiem que els pastissets ja són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb la safata de cartró amb blonda.
Comparteix aquesta recepta: