Nuggets de peix
Ingredients
- 400g de carn de peix blanc sense espines
- 80g de molla de pa
- 1/4 de got de llet
- 60g de formatge batut (tipus Philadelphia natural)
- Sal
- 1/4 d'un gra d'all (o més si us agrada molt!!)
- Unes fulles de julivert picades
- Un ou
- Pa ratllat o farina
Elaboració
Netegeu el peix i recupereu-ne la carn. Poseu-ho en un vol amb la resta d'ingredients (menys l'ou i la farina).
Amb una trituradora elèctrica tipus "turmix" o semblant, piqueu-ho tot fins que quedi una pasta molt fina i homogènia.
Bateu l'ou en un vol i disposeu la farina de pa en un plat.
Amb una cullera, agafeu una mica de pasta i feu-ne una mandonguilla. Esclafeu-la lleugerament perquè quedi plana però prou gruixuda com perquè s'assembli a un "nugget". Podeu utilitzar motlles.
Passeu el nugget per la farina i reserveu-lo en un plat. Repetiu aquesta operació fins esgotar la pasta.
Poseu una cassola al foc amb oli. Així que estigui prou calent, agafeu un nugget, el passeu per l'ou i l'enfarineu una segona vegada. El poseu a la paella fins que estigui ben ros. Disposeu-lo en una safata amb paper absorbent. Repetiu això per tots els nuggets.
Notes
Els podeu servir sols, amb enciam per menjar com si fos un "nem", o amb kètxup, més tradicional.
Podeu variar el peix per fer nuggets "diferents". Podeu incloure espècies o herbes aromàtiques per donar-los-hi un gust "de la casa".
Comparteix aquesta recepta: