Suquet de mussola o caçó
Ingredients
- 4 Talls de mussola o caçó (rodanxes)
- 2 Patates petites/mitjanes
- 1 Litre de fumet de peix cassolà
- 1 Cabeça d'alls
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
Elaboració
Pelem, netegem i tallem les patates a daus més aviat grossos.
En una olla, hi posem aigua i sal. Quan bull hi tirem les patates i les deixem coure uns 12 minuts, s'acabaran de fer mentre anem fent el suquet .
Salem i enfarinem les rodanxes de mussola.
En una paella amb una mica d'oli, enrrossim la mussola, fregint-la un minut per costat.
Agafem una cassola de ferro forjat amb tapa de vidre, hi tirem la cabeça d'alls, el litre de fumet i les patates.
Deixem coure uns 10 minuts i hi posem la mussola.
Ho deixem coure, uns 10 minuts i llestos
Comparteix aquesta recepta: