Frankfurts enrollats
Ingredients
- 12 talls fins de carn magra de porc del coll
- 6 salsitxes de frankfurt
- 50ml de xerès
- 50g d'ametlles torrades
- 250ml de caldo
- 1 cullerada de farina
- 50g de mantega
- Oli, sal i pebre
- Espirals de colors
Elaboració
Saleu els talls de carn i a cada tall emboliqueu-hi mitja salsitxa de frankfurt. Fixeu cada rotllet amb un parell d'escuradents, fregiu-los amb oli i mantega i col·loqueu-los en una cassola.
Afegiu-hi una cullerada de farina al greix que queda a la paella, remeneu-ho bé, tireu-hi el xerès i deixeu-lo reduir.
Afegiu-hi una picada d'ametlles, prèviament desfeta amb el brou, remeneu-ho i tireu-ho damunt els rotllets. Deixeu-los coure tapats a foc lent durante 30 minuts, vigilant la cocció i anant-los tombant.
Per acompanyar el plat, bulliu uns espirals de pasta de colors, escorreu-los, passaeu-los per mantega i tireu-hi julivert picat pel damunt
Comparteix aquesta recepta: