Frankfurts enrollats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Saleu els talls de carn i a cada tall emboliqueu-hi mitja salsitxa de frankfurt. Fixeu cada rotllet amb un parell d'escuradents, fregiu-los amb oli i mantega i col·loqueu-los en una cassola.
Afegiu-hi una cullerada de farina al greix que queda a la paella, remeneu-ho bé, tireu-hi el xerès i deixeu-lo reduir.
Afegiu-hi una picada d'ametlles, prèviament desfeta amb el brou, remeneu-ho i tireu-ho damunt els rotllets. Deixeu-los coure tapats a foc lent durante 30 minuts, vigilant la cocció i anant-los tombant.
Per acompanyar el plat, bulliu uns espirals de pasta de colors, escorreu-los, passaeu-los per mantega i tireu-hi julivert picat pel damunt

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se