Crema de bròquil i carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem el porro i el carbassó.
Els trossegem i reservem.
Sofregim el porro amb una mica d'oli en una olla o cassó.
Salpebrem una mica el bròquil i l'incorporem a l'olla o cassó.
Deixem seguir la cocció.
Finalment, hi afegim el carbassó .
Ho deixem coure tot fins que quedi tou.
Hi afegim aigua just per cobrir-ho.
Deixem que bulli uns 15 minuts.
Ho triturem fins obtenir una textura cremosa.
Hi posem els "formatgets" i una cullerada d'oli d'oliva verge extra.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se