Bledes bullides amb alls i herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Desfem el manat de bledes i les netegem molt bé en aigua per no trobar-hi sorra al menjar-les.
En una olla amb tapa, hi posem un grapat de sal, els alls pelats o sense pelar, i una mica d'orenga i farigola.
Tallem les bledes.
Posem aigua a l'olla i les bledes amb un raig d'oli d'oliva.
Quan arrenqui el bull ho deixem coure amb la tapa posada entre 15 i 20 minuts.
Les escorrem i llestos.
Per menjarles les podem passar per la paella amb una mica d'oli i trossets de cansalada viada, és una opció, tot i que només bullides són bones.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se