Crema de carbassa i porro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem la carbassa i la tallem a trossos, si no l'hem comprat tallada i envasada al buit.
Treiem la primera capa del porro i el tallem a trossos.
En una olla, hi posem l'aigua, una mica de sal, el pebre mòlt, un raig d'oli d'oliva verge i la carbassa juntament amb el porro, tot tallat a trossos.
Ho deixem bullir uns 30 minuts
Ho passem per la batedora elèctrica, hi tirem els dos formatgets i ho batem fins obtenir la textura desitjada.
Ho proven per veure el punt de sal i pebre i en funció procedim o no a rectificar.
Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se