Fesolets estofats amb orella i cua de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cassola de terrissa
Uns estalvis
Un bufador
Un colador
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal, un grapat de grans de pebre negre, una branca d'api. una fulla de llorer,i mitja ceba pelada, posem a coure l'orella de porc (socarrimada amb el bufador per tal de treure els pels que pugui tenir),i la cua de porc, deixem que tot plegat arrenqui a bullir, i deixem que cogui fins que tot plegat estigui ben cuit, ho retirem del foc, escorem el bou, el colem i el guardem en un bol de vidre.
Quan tant l'orella com la cua ja són fredes, les tallem en trossos menuts i ho reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els porros picolats, una fulla de llorer i els alls aixafats, fins que estigui tot ben fregit, i acte seguit afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim tres cullerots del brou de coure l'orella i la cua, i deixem que arrenqui el bull.
Seguidament, afegim els fesolets, l'orella i la cua cuites, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem treure a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se