Minestra de verdures amb pernil salat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de carxofes congelades
  • 300 grams de mongetes verdes planes
  • 300 grams de col-i-flor
  • 300 grams de pastanagues petites
  • Vuit alls laminats
  • Aigua
  • Pebre vermell dolç
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Un got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 400 grams de pernil salat picolat

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una paella gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola metal·lica fonda fiquem l'aigua a bullir fins a lameitat de la cassola.
Quan l'aigua comença a bullir, fiquem les carxofes i quan estan cuites al "dente", les escorrem i les fiquem a la cassola de terrissa.
Sense deixar que deixi de bullir l'aigua,afegim la col-i-flor i les mongetes planes, i quan ja són cuites al "dente", les escorrem i les afegim a la cassola de terrissa.
Ja per acabar, en la mateixa aigua fiquem a coure les pastanagues tallades en tires a lo llarg fins que són cuites, les escorrem i les afegim a la cassola de terrissa.
A continuació, fiquem el foc a potencia mitjana, afegim el sofregit de tomàquet, el got de vi i un got d'aigua, i deixem que arrenqui el bull.A part en una paella amb oli d'oliva, sofregim els alls laminats i quan són rossos afegim una cullerada de pebre vermell, ho remenem i ho afegim a la cassola.
Tot seguit, afegim el pernil picolat, corregim de sal, ho remenem ben remenat, ho deixem coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: