Croquetes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar el bacallà de pell i espines i picar fi.
Escalfar 2 cullerades d'oli en una paella i sofregir les dents d'all picades. Afegir 3 cullerades de farina, remenar i afegir la llet. Coure, remenant sense parar, fins a obtenir una bexamel espessa. Afegir el bacallá i el julivert picats.
Quan la massa estigui freda, donar forma a les croquetes. Passar-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregir-les en abundant oli calent. Deixar escórrer sobre paper de cuina i servir.

3h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se