Coc amb anells de xocolata

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

Amb el batedor de varetes batre la mantega amb el sucre fins que estigui ben escumós.
Afegir-hi els ous d'un a un sense deixar de batre.
Barrejar la farina, la sal i el llevat i anar-ho incorporant a poc a poc a la massa anterior.
Al final posar-hi la llet i barrejar-ho bé.
Untem un motlle amb mantega i farina i hi posem la tercera part de la barreja. Ho empolvorem amb una mica del cacau en pols. Amb cura hi posem una altra tercera part de la barreja, ho empolvorem amb la resta del cacau. Acabem de posar-hi la resta de la massa.
Tindrem el forn a uns 200º i ho enfornarem uns 25-30 minuts.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se