Coc amb anells de xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300g de sucre
- 125g de mantega
- 4 ous
- 500g de farina
- una culleradeta de sal
- un sobre i mig de llevat
- 400g de llet
- 100g de cacau en pols
Elaboració
Amb el batedor de varetes batre la mantega amb el sucre fins que estigui ben escumós.
Afegir-hi els ous d'un a un sense deixar de batre.
Barrejar la farina, la sal i el llevat i anar-ho incorporant a poc a poc a la massa anterior.
Al final posar-hi la llet i barrejar-ho bé.
Untem un motlle amb mantega i farina i hi posem la tercera part de la barreja. Ho empolvorem amb una mica del cacau en pols. Amb cura hi posem una altra tercera part de la barreja, ho empolvorem amb la resta del cacau. Acabem de posar-hi la resta de la massa.
Tindrem el forn a uns 200º i ho enfornarem uns 25-30 minuts.
Comparteix aquesta recepta: