Llenties estofades amb arròs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem les llenties i les escorrem.
Trinxem les dues cebes i tallem els tomàquets en quatre parts i el pebrot ben petit.
Posem un bon raig d’oli en una cassola de fang i hi posem la ceba trinxada, el pebrot tallat petit i els dos dents d’alls a rodanxes
Ho deixem sofregir uns 5 minuts i hi afegim el tomàquet, i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Passats els 10 minuts hi afegim les llenties.
Hi tirem el 1/2 litre d’aigua tèbia i el 1/2 de brou que també tebi.
Ho salpebrem.
Ho deixem bullint a foc suau uns 30 minuts, i seguidament hi tirem l’arròs amb el xoriço i les botifarres tallat tot ben petit.
Ho deixem bullir uns 15 minuts més.
Ja ho podem servir.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se