Falda de vedella a la graella amb escalivada
Categoria:
Tipus de plat: Graellada
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc talls de falda de vedella amb part de la costella de tres dits d'ample i un dit de gruix
- Escalivada (la trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
Utensilis
Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Una safata de porcellana rectangular de mida gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la pelem, la tallem en trossos menuts, i la fiquem en un bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, la remenem ben remenada, i la reservem.
Seguidament, agafem els talls de falda els salpebrem, els posem a la graella, i els anem coent fins que ja estan cuits al nostre gust, i els anem posant a la safata de porcellana, els reguem amb un bon raig d'oli, i en el costat fiquem l'escalivada ben repartida, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: