Falda de vedella a la graella amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Una safata de porcellana rectangular de mida gran
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la pelem, la tallem en trossos menuts, i la fiquem en un bol de vidre, la salpebrem, la reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, la remenem ben remenada, i la reservem.
Seguidament, agafem els talls de falda els salpebrem, els posem a la graella, i els anem coent fins que ja estan cuits al nostre gust, i els anem posant a la safata de porcellana, els reguem amb un bon raig d'oli, i en el costat fiquem l'escalivada ben repartida, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se