Tacs de salmó a la graella amb escalivada i olives negres d'Aragó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze tacs de salmó fresc de 4x4 centimetres aproximadament
- Escalivada per tres persones (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- 150 grams d'olives negres d'Aragó (mortes)
3 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata de porcellana blanca rectangular gran
Unes pinzes grans
Una safata fonda pel forn
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, la pelem, la tallem en trossos menuts, i la reservem. Fiquem l'escalivada, les olives negres, un polsim de sal i pebre negre amb un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot plegat i ho repartim a la part de baix de la safata.
Seguidament, salpebrem els tacs de salmó i els fiquem damunt la graella tot girant-los amb l'ajud de les pinces, fins que estiguin cuits per tot arreu al nostre gust.
Per acabar la recepta, fiquem els tacs ben repartits a la part de dalt de la safata, amb l'escalivada a la part de baix, els reguem amb un raig d'oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2629 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.