Entrecot de poltre a la graella amb patata a la papillot
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una patata a la papillot (la trobareu a les meves receptes)
- Un entrecot de poltre d'uns 250 grams aproximadament
- Oli d'oliva
- Sal Maldon
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament, preparem la patata a la papillot com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la reservem.
Seguidament, fiquem l'entrecot espolsat amb una mica de pebre negre a la graella, i el coem fins que el tenim al nostre gust de cuit.
Tot seguit, fiquem un polsim de sal Maldon pel damunt i un bon ragig d'oli d'oliva, i el fiquem en el centre del plat. A continuació, obrim la patata en dues meitats, l'amanim amb una mica de sal, pebre vermell,i un rajolí d'oli d'oliva, la fiquem juntament amb l'entrecot, i ja ho podem servir a taula.
40min
Notes
Prepararem tants entrecots com persones seguin a taula
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.