Guatlles a la graella amb allioli i escalivada amb anxoves i ganyims
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre guatlles
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Dos rovells d'ou
- Un all pelat sense el cor
- Escalivada amb ganyims
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un morter amb la seva mà
Una salsera de porcellana blanca
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un setrill
Elaboració
Primerament, fem l'allioli en un morter, de la manera tradicional, i quan el tenim fet, el posem a la salsera de porcellana amb una cullereta.
Seguidament, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, netegem les guatlles, les tallem en dues meitats a lo llarg, les salpebrem i les posem damunt la graella elèctrica tot girant-les de tal en tant fins que estan cuites al nostre gust.
En el moment de servir-les a taula, fiquem dues meitats de guatlles a la part de dalt del plat, i a la part de baix fem un niu amb l'escalivada amb ganyims. A part, posem damunt la taula, la salsera amb l'allioli per a qui se'n vulgui servir.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1637 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.