Llonganissa a la graella amb escalivada i mongetes del ganxet saltades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tall de llonganissa d'un pam de llargada per persona
- 100 grams de mongetes del ganxet cuites
- Escalivada per una ració (la trobareu a les meves receptes
- Oli d'oliva
- Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat gran de porcellana blanca
Una paella mitjana
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta i la reservem.
A part, en una paella amb un raig de picada, saltem les mongetes del ganxet i les reservem.
Seguidament, agafem la llonganissa, la punxem amb un escuradents, i la posem damunt la graella tot donant-hi voltes fins que ja és cuita al nostre gust, i la posem en el centre del plat.
Tot seguit, a la part de baix del plat, fiquem un niu d'escalivada i les mongetes del ganxet saltades i ja ho podrem servir a taula.
45min
Notes
Farem tants plats de llonganissa com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2049 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.