Colomins a la graella amb escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
3 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, netegem els colomins i els tallem en dues meitats a lo llarg. Tot seguit, els salpebrem i els fiquem damunt la graella ben calenta. Els anem girant de tant en tant, fins que ja els tenim cuits al nostre gust. Tot seguit, els fiquem a la safata de porcellana a la part de dalt en fila, els reguem amb una mica d'oli d'oliva, i a la part de baix de la safata, fem una filera amb l'escalivada salpebrada i un bon raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.