Graellada de marisc amb tres salses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze escamarlans de mida gran ( de 10 a 20 per quilo)
- Dotze llagostins de mida gran
- Dotze gambots de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa romesco (la trobareu a les meves receptes)
- Salsa rosa (la trobareu a les meves receptes)
- Salsa Tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Tres safates de porcellana blanca de mida gran
Tres salseres de porcellana blanca de mida gran
Elaboració
Primerament, fem els tres tipus de salsa que recomano, tal com explico a les meves receptes i un cop fetes, en posem cadascuna en una salsera, i les guardem a la nevera fins el moment de fer-les servir.
A continuació, posem dotze escamarlans a la graella salpebrats i els anem tombant fins que són cuits al nostre gust, i tot seguit els posem ordenats en una safata, i ja els tenim a punt per
servir a taula.
Seguidament, fem el mateix amb els llagostins, i finalmet amb els gambots, i ja ho podrem treure tot plegat a taula, amb un raig d'oli d'oliva pel damunt, i acompanyat tot plegat amb les tres salseres amb les diferentes salses.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2034 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.