Graellada de marisc amb tres salses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze escamarlans de mida gran ( de 10 a 20 per quilo)
  • Dotze llagostins de mida gran
  • Dotze gambots de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa romesco (la trobareu a les meves receptes)
  • Salsa rosa (la trobareu a les meves receptes)
  • Salsa Tàrtara (la trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Tres safates de porcellana blanca de mida gran
Tres salseres de porcellana blanca de mida gran

Elaboració

Primerament, fem els tres tipus de salsa que recomano, tal com explico a les meves receptes i un cop fetes, en posem cadascuna en una salsera, i les guardem a la nevera fins el moment de fer-les servir.
A continuació, posem dotze escamarlans a la graella salpebrats i els anem tombant fins que són cuits al nostre gust, i tot seguit els posem ordenats en una safata, i ja els tenim a punt per
servir a taula.
Seguidament, fem el mateix amb els llagostins, i finalmet amb els gambots, i ja ho podrem treure tot plegat a taula, amb un raig d'oli d'oliva pel damunt, i acompanyat tot plegat amb les tres salseres amb les diferentes salses.

1h 30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2034 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: