Crema de tubercles

Una crema per a vegans i vegetarians amb nyàmeres, moniato, nap negre i nap violeta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem tres cullerades soperes d'oli d'oliva en una olla i saltem, durant dos o tres minuts, els tubercles pelats i tallats a trossos no massa grans.
Salpebrem.
Afegim el brou de verdures i deixem coure a foc amorós entre quinze i vint minuts.
Si voleu la crema més clara, hi podeu afegir més caldo.
Amb la quantia que us dono surt d'una cremositat excel·lent.
Si teniu Thermomix, només en 30 segons i a velocitat màxima, obtindreu una crema de tres estrelles.

30min

Notes

Servir amb uns crostonets de pa fregit o un fil d'oli d'oliva


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se