Filets de pit de pollastre amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Rentem els pebrots. El vermell el tallem a rodanxes primes i
el verd per la meitat i fem que els trossos quedin plans.
Tallem el carbassó i albergínia a llesques finetes.
Partim la pastanaga pel mig
Amb les rodanxes de carbassa ho reservem tot.
Mentre preparem les hortalisses, posem la planxa o paella
antiadherent al foc perque es vagi escalfant.
Salpebrem les hortalisses i els filets de pollastre.
Ho posem tot a coure a la planxa o paella ja calenta.
Anem donant voltes tot sovint a tots els ingredients.
Deixem coure uns 5 minuts en general.
No tots els ingredients tenen el mateix temps de cocció.
L'experiència i la vista ens diuen quan està o no cuit.
Ja es pot emplatar tal i com es veu a la foto.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se