Vinagreta de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre posem: un bon raig de vinagre de cava, un polsim de sal i pebre, i una cullerada de mostassa a l'antiga, i amb el batedor de varetes anem remenant, tot afegint oli d'oliva, fins aconseguir una vinagreta ben emulsionada, i quan ja la tenim feta, la guardem en un biberó de plàstic a la nevera fins el moment de fer-la servir.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se