Rodanxes de bacallà skrei a la planxa amb tomàquet raf

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Untem una planxa amb oli (molt poc ), quan està calenta, salpebrem el bacallà,
i el deixem coure uns 5 minuts per costat.
Que no quedi massa fet. L'anem girant sovint i el foc entre baig i mitjà.
Rentem un tomàquet varietat raf, hi el partim en rodanxes gruixudes.
Emplatem el bacallà amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, el tomàquet i les olives.
Hi posem un polsim de pebre vermell dolç de La Vera.

12min

Notes

Què és el bacallà skrei?
Des de mitjans de febrer fins a finals de març, arriba als nostres mercats el skrei, una varietat de bacallà fresc que és una autèntica delícia.
Aquest bacallà nòmada, que és el significat de la paraula skrei, realitza una migració des de les fredes aigües del mar de Barents a Noruega cap a les illes Lofoten, a les quals es dirigeix per fresar. En aquestes illes és on es realitza la seva captura en els mesos més freds de l'any.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se