Llobarro fresc al microones amb espècies i herbes aromàtiques
Categoria:
Recepta per microones
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llobarro d'uns 300 g fresc
- Oli d’oliva verge
- Sal d’all en pot
- Pebre negre mòlt
- Orenga en pot
- Romaní en pot
- Farigola en pot
Elaboració
A la peixateria ens el netegen, tallen el cap, treuen l'espina del mig i en fan dos filets.
Passem els dos filets de llenguado per aigua i els assequem molt bé.
En una safata per anar al microones, hi posem de base sal normal i sobre
els filets de llobarro amb la pell tocant a la sal.
La sal de base, és perquè no s’enganxi el peix.
Salpebrem el peix per la part de sobre i hi posem una mica de la resta
d’espècies i herbes aromàtiques, menys l’oli.
Posem la safata al microones i deixem coure uns 3 minuts
(segons el grau de fet que ens agradI, si es cou massa queda ressec).
Passat aquest temps, traiem la safata del microones i amb un cop d’ull,
ja veurem si li hem de posar més temps o no.
Traiem el plat, i hi posem un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.
Ja es pot menjar.
Comparteix aquesta recepta: