Múrgoles farcides amb carn d'ànec amb anxova

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem la part de la cua de les múrgoles.
Les rentem bé per eliminar tota la sorra, amb el mínim d'aigua,
el millor és amb eixugar-les amb cura amb un drap i bufar fort.
En una olla, hi posem aigua i les escaldem molt ràpidament.
Les escorrem mirant que no quedi aigua a dins.
Les salem una mica mentre s'escorren.
Traiem bé tots els nervis del magret i el tallem a bocins petits.
Ho amanim amb sal, pebre i un raig d'oli.
Ho piquem molt fi fins que quedi una pasta finíssima.
Posem la pasta en una mànega amb un broquet ben fi, i
ho deixem que reposi un mica, a temperatura ambient
Piquem les escalunyes molt fines, i les couem suament amb
oli d'oliva, fins que quedin transparents.
Hi afegim el brou i el cava, i ho fem bullir.
Farcim les múrgoles.
Quan ja portem uns 5 minuts d'ebullició, hi afegim les múrgoles.
Ho deixem coure uns 15 minuts, un cop passats hi afegirm la nata,
i comprovem el punt de sal.
Ho deixem coure un parell de minuts.
Ja es pot servir el plat, hi posem una anxova per decorar.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se