Amanida Cèsar

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la salsa:

4 racions

Elaboració

Per fer la salsa:
Posem tots els ingredients menys l’oli a la batedora
i tritureu-los a velocitat màxima, durant uns 3 minuts.
Hi anem afegint l’oli en forma de fil fins que s’hi
barregi completament i ens quedi com una maionesa.
Reservem la salsa a la nevera.

Del cos de l'amanida:

Rentem i trossegem l’enciam i l'escarola a la juliana .
En una paella amb oli, fregim els daus de pa fins que
estiguin daurats. Els reservem.
Posem els pits de pollastre, salpebrats, en una planxa.
Els passem per farina de galeta i els arrebossem
en una paella amb oli.
Deixem que es refredint i els tallem a tires.
Els deixem coure uns 2 minuts per cada costat.

Per acabar:

Barregem l’enciam trossejat amb els tomàquets, el parmesà i la meitat
de la salsa i ho mesclem bé.
Hi incorporem els crostons de pa torrats i, immediatament, el pollastre
i la resta de salsa. Hi tirem les olives.
Emplatem l’amanida i la servim freda.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se