Crema de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem les pastanagues i la mica de bròquil i col.
Raspem les pastanagues i les tallem a rodanxes.
El bròquil el tallem a arbrets petits i la col la tallem a trossos.
Agafem una olla i hi fiquem la pastanaga, el bròquil i la col tot tallat.
Ho cobrim amb aigua i ho bullim fins que estigui cuit, uns 15-20 minuts.
aproximadament uns 15-20 minuts.
Ho triturem fins aconseguir una crema fina.
Hi afegim una mica d'oli, sal i pebre.
Ja es pot servir la crema calenta i amb unes rodanxes de pastanaga
per decorar el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se