Lloms de bacallà fregits amb sofregit de tomàquet, alls i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica marinera gran
uns estalvis
Un ratllador fi
Una paella gran
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà dessalat enfarinats, i quan ja són daurats, els retirem i reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls ratllats, fins que comencin a estar daurats, i tot seguit afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació afegim el bacallà, posem el foc baix i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, tot donant-hi unes sacsejades amb l'ajuda de les nanses, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se