Llom de porc rostit al forn
Ingredients
- 1 Tros de llom de porc duns 800 - 900 g
- 3 Cebes petites de Figueres
- Oli d'oliva
- 3 Alls
- Una mica de farigola mòlta (pot ser romaní, alfàbrega,...)
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Posem a la batedora els alls, la farigola i una mica d'oli.
Ho triturem.
Agafem la peça de llom i amb la "picada" feta el pintem.
Salpebrem el llom untat.
Pelem i tallem a grills fins les cebes.
Preescalfem el forn a 180º.
Posem la ceba juntament amb el llom en una safata de forn.
Hi tirem una mica d' oli .
Ho posem al forn a 180º durant uns 50 minuts.
De tant en tant, si cal, hi afegim una mica d'aigua.
Posem uns tres talls de llom per persona i els reguem
amb el suc que han deixat la ceba i el propi llom.
L'acompanyem amb patates fregides que hem fet (opcional).
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: