Llom de porc rostit al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem a la batedora els alls, la farigola i una mica d'oli.
Ho triturem.
Agafem la peça de llom i amb la "picada" feta el pintem.
Salpebrem el llom untat.
Pelem i tallem a grills fins les cebes.
Preescalfem el forn a 180º.
Posem la ceba juntament amb el llom en una safata de forn.
Hi tirem una mica d' oli .
Ho posem al forn a 180º durant uns 50 minuts.
De tant en tant, si cal, hi afegim una mica d'aigua.
Posem uns tres talls de llom per persona i els reguem
amb el suc que han deixat la ceba i el propi llom.
L'acompanyem amb patates fregides que hem fet (opcional).
Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se