Favetes estofades amb navalles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola metàl·lica marinera
Uns estalvis
Un a paella gran
Una safata plana

Elaboració

En un cassó amb aigua, sal i un ram de julivert, escaldem les favetes fins que estiguin cuites al "dente", i tot seguit les escorrem i reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, obrim les navalles prèviament netejades a raig d'aixeta, i un cop obertes, els hi traiem les dues cloves i les reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada, una fulla de llorer i dos alls laminats. Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim dos cullerots de brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull, i tot seguit afegim les favetes i les navalles, i ho deixarem coure tot plegat uns dotze minuts més, ho corregirem de sal, i hi afegirem un ram de menta fresca picolada pel damunt, i deixarem que s'acabi de coure uns cinc minuts, i ja ho tindrem llest per servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se