Pastís de poma amb flam
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 pomes golden
- 1 sobre de flam per 1/2 litre de llet
- 1 ou
- 200 g de sucre
- 120 ml d'oli de gira-sol
- 220 ml de llet
- 150 g de farina
- 1 sobre de llevat en pols royal
- 1 cullerada de canyella en pols
- Un polsim de sal
- Melmelada d'albercoc
Elaboració
Treure el cor de 5 pomes, peleu-les i lamineu-les o tritureu-les.
En el got de la batedora, poseu-hi les pomes, l'ou, l'oli i la llet. Tritureu-ho tot.
Afegiu-hi el flam i el sucre i bateu-ho.
Passeu pel colador la farina junt amb el llevat, la sal i afegiu-ho a la crema anterior.
Aboqueu-ho en un motlle de 24 cm untat amb mantega.
Talleu la poma restant en lamines i poseu-les per damunt.
Poseu al forn a 180ºC ja calent durant 50 a 60 minuts.
Una vegada freda pinteu-la amb la melmelada calenta.
Comparteix aquesta recepta: