Pastís de poma amb flam

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Treure el cor de 5 pomes, peleu-les i lamineu-les o tritureu-les.
En el got de la batedora, poseu-hi les pomes, l'ou, l'oli i la llet. Tritureu-ho tot.
Afegiu-hi el flam i el sucre i bateu-ho.
Passeu pel colador la farina junt amb el llevat, la sal i afegiu-ho a la crema anterior.
Aboqueu-ho en un motlle de 24 cm untat amb mantega.
Talleu la poma restant en lamines i poseu-les per damunt.
Poseu al forn a 180ºC ja calent durant 50 a 60 minuts.
Una vegada freda pinteu-la amb la melmelada calenta.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se