Braó de xai al forn amb guarnició

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 150º.
Netegem els braons si no ens ho han fet a la carniceria.
Agafem una safata de forn i a la base hi posem una mica d'oli i sobre branquetes de romaní.
Sobe el romaní hi col.loquem els braons salpebrats, la cabeça d’alls , les cebes trossejades
i els tomàquets partits per la meitat.
Hi tirem per sobre un raig d’oli d’oliva.
Tapem la safata i la posem al forn.
Deixem coure uns 60 minuts.
Passat aquest temps hi afegim el brou o aigua.
Ho deixem 60 minuts més i anem tombant i regant amb el propi suc, els braons.
Les patates podem fer-les al forn o bé fregir-les i afegir-les un cop els braons estiguin cuits.
Pujem el forn a 200º i deixem coure uns 15 minuts.
Passar el forn de 150º a 200º, perquè els braons agafin color daurat.
Emplatem un braó per persona i al costat les patates a dauets.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se