Ous amb beixamel i musclos

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coeu els ous durant 10 minuts, passeu-los després per aigua freda, peleu-los i partiu-los al llarg. Traieu les gemes i reserveu-les.
Netegeu els musclos, i en un caldo amb la ceba i el vi, poseu-los a bullir fins que s'obrin. reserveu el caldo colat.
Feu un picada amb les gemes i la carn dels musclos i ompliu els ous posats en una font que pugui anar al forn.
Barregeu en un cassó la mantega i l'oli, feu una salsa beixamel, poseu-hi la farina, la llet a poc a poc, sal i deixeu-ho coure, afegiu-hi un mica de caldo dels musclos. Remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que espesseixi.
Aboqueu la beixamel damunt els ous i s'hi sobren musclos barregeu-los amb la salsa.
Empolseu amb el formatge ratllat i poseu-los al gratinador del forn a fí de que es daurin.
Serviu-los calents.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se