Amanida de pop amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis potes de pop cuit
- Vinagreta d'anxoves
- Un pebrot verd
- Dues cebes tendres picolades
- Dos tomàquets grans per amanides
- 200 grams d'olives farcides d'anxova
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les potes de pop en rodanxes fines, i les posem en el bol de vidre, juntament amb el pebrot verd picat i les cebes tendres picades.
A part, obrim els tomàquets en dues meitats, i amb un ganivet retirem les llavors, i els tallem en quadrats petits i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
A continuació, afegim les olives farcides i la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: