Amanida de pop amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les potes de pop en rodanxes fines, i les posem en el bol de vidre, juntament amb el pebrot verd picat i les cebes tendres picades.
A part, obrim els tomàquets en dues meitats, i amb un ganivet retirem les llavors, i els tallem en quadrats petits i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
A continuació, afegim les olives farcides i la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat, i ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se