Bacallà a la llauna

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinem el bacallà després d’haver-lo eixugat bé amb un drap.
En una paella amb oli calent, daurem el bacallà procurant que l’interior no es cogui massa.
Retirem el bacallà i l’espolvoregem amb pebre vermell. En l’oli de fregir el bacallà, hi
fregim els alls tallats a làmines i escaldem el bacallà amb aquest oli.
Ja es pot servir.
El podem acompanyar amb cigrons, mongetes, samfaina, etc. En aquest cas mongetes (el més habitual).

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se