Llobarro al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una safata que pugui anar al forn, hi posem una mica d'oli i sobre les patates sense pell, a rodanxes.
Damunt les patates hi posem la ceba tallada a juliana i els tomàquets partits en 4 trossos.
Ho salpebrem. Preescalfem el forn a 180º.
Posem la safata al forn ja calent. Uns 10 minuts després hi afegim el gotet de vi blanc.
Passats uns 5 minuts hi posem el llobarro.
El salpebrem. Hi afegim un got de fumet o d’aigua.
Ho deixem coure uns 20 minuts controlant la cocció.
Obrim el forn, i hi posem els alls laminats i el julivert picat
Ho deixem 5 minuts més al forn.
Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se