Espaguetis amb ou de Calaf escalfat i toc de tòfona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per l'ou escalfat:

2 racions

Utensilis

Una cullera amb el mànec llarg

Elaboració

Dels espaguetis:

En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure els espaguetis. El temps de cocció bé indicat al paquet.
Els escorrem i reservem.

De l'ou escalfat:

Posem l’aigua a bullir en un olla petita. Hi afegim el vinagre i la sal. Quan arranque el bull,
agafem una cullera amb el mànec llarg i remenem l’aigua formant un remolí.
Anem cascant els ous i ficant-los d’un en un però ràpidament ja que el remolí és el que farà que cada ou conservi la seva forma.
Deixem coure durant aproximadament 4 minuts vigilant de que no es cogi el rovell.
Amb molta cura, els traiem de l’olla amb una escumadora.

Per muntar el plat:

En un plat hi posem els espaguetis i sobre l'ou de Calaf escaldat, damunt l'ou una mica de tòfona ratllada.
Ja es pot servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se