Daus de tonyina a la planxa amb patates i hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i una mica de sal, hi posem a coure les patates senceres amb pell. Quan l'aigua vull uns 15 minuts. Les reservem.
Rentem les hortalisses i tallem a rodanxes el carbassó i l'albergínia. El pebrot el tallem en rectangles no massa llarg.
En una paella ampla hi posem una mica d'oli i les patates que tenim reservades tallades a daus, quan porten uns 5 minuts, hi afegim les hortalisses. Ho salpebrem i deixem coure tot junt, passats un 4 minuts hi tirem la picada d'all i julivert i ho remenem tot.
Deixem coure uns uns 4 minuts més. Ho reservem.
Salpebrem els daus de tonyinai els saltem a la mateixa paella, uns 5 minuts. No l'hem de coure massa perquè la tonyina així com el peix espassa s’asseca ràpidament.
Ja podem emplatar els daus de tonyina amb les patates i hortalisses que porten la picada d'all i julivert.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se