Cua de lluç bullida amb una patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem i rentem la patata.
Posem en un cassó o olla, aigua freda, la justa per cobrir la patata sencera.
Ho posem a bullir amb el foc a mig gas, un pessic de sal i tapem el cassó.
Quan veiem que la patata està gairebé cuita (uns 10 minuts segons la varietat de la patata), destapem el cassó
i hi posem la cua de lluç, tornem a tapar el cassó i en 7 o 8 minuts més ja tindrem el plat al punt.
Comprovem com està de sal.
Emplatem el peix amb la patata i per sobre hi tirem un raig d’oli d’oliva verge extra.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se