Gall (peix) amb salsa de pebrot escalivat i all tendre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa de pebrot escalivat:

1 racions

Elaboració

De la salsa de pebrot escalivat:

Posem el pebrot comprat escalivat en un bol juntament amb la crema de llet, la sal i el pebre,
ho passem per la batedora fins que quedi una salsa ben fina.

Del gall:

Salem i enfarinem una mica els filets de gall.
En una paella antiadherent hi posem una mica d'oli i quan està calent els filets de gall.
Deixem fregir uns 3 o 4 minuts per costat.
Cap el final hi saltem l'all tendre net.

Per emplatar:

En un plat hi posem de base la salsa de pebrot escalivat i sobre els filets de gall amb l'all tendre damunt del peix.
Acabem d'adornar el plat amb uns tocs de succedani de caviar.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se