Tulipes de brandada de bacallà, amb formatge Idiazabal gratinat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata plana metàl·lica
Una safata rectangular de porcellana
Dues espàtules metàl·liques planes
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, fem la brandada com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
A part, agafem l'enciam iceberg, la tallem en juliana i la posem a la safata de porcellana fent un matalàs i ho reservem.
Quant la brandada ja està freda, la posem a la mànega pastissera amb el broc rissat, i omplim les tulipes fins a tres quartes parts i tot seguit espolsem el formatge Idiazabal pel damunt, fiquem les tulipes a la safata metàl·lica i ho gratinem només fins que el formatge estigui daurat, i ja les podrem posar a la safata de porcellana damunt el llit d'enciam, i ja ho tindrem llest perfer l'aperitiu.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta també pot ser un bon aperitiu per celebrar les revetlles que s'apropen.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se